Ons bedrijf

Mogen we ons voorstellen

Ons profiel

Onze waarden

Onze missie

Contact

Suggesties

Persmap

BannerS

 

Ons profiel

Bijbeltekst.com is op 4 juli 2005 opgericht. In de huidige tijd zijn er nog nooit zoveel mogelijkheden geweest om elkaar te laten weten hoe het is. En ook voor God zijn er veel meer mogelijkheden om te laten weten wat Hij belangrijk vindt. Dus een bijbeltekstje per SMS was het eerste idee om deze mogelijkheden vorm te geven.

 

Onze waarden

We zijn verantwoording verschuldigd aan God, de klanten, de medewerkers en de investeerders. Iedereen wordt beschouwd als een individu. We dienen de eigenwaarde en inzet te respecteren. We waarderen de eigenschappen en specifieke mogelijkheden van een ieder.

  • We doen zaken in het vertrouwen dat God ons geeft. We koesteren dat vertrouwen.
  • We behandelen klanten zoals we zelf behandeld willen worden.
  • We zorgen ervoor dat er op ons gerekend kan worden. Afspraak is afspraak.
  • We zijn continue integer.
  • We verdienen geld om van het leven te genieten. We nemen tijd om afstand te nemen en terug te kijken en te leren.
  • We zijn goede rentmeesters.

 

Onze missie

Mensen dichter met God laten wandelen.

  • Door middel van moderne communicatie mensen regelmatig een idee geven over de waarde van God of de bijbel in het dagelijks leven.

 

Contact

De mensen die bij Bijbeltekst.com werken, werken op part-time basis. Op dit moment kunnen we nog geen telefonische ingang bieden. Mocht je vragen hebben, dan zou de 'meest-gestelde-vragen'- lijst antwoord kunnen geven. Heb je nog vragen, dan kun je ze stellen via mail. Je bent als klant belangrijk voor ons en we trachten zo spoedig mogelijk jouw e-mail te beantwoorden.

Bijbeltekst.com B.V.
Vinkenstraat 36
2025VV  Haarlem

Tel: +31 613287890 (alleen voicemail)
e-mail: klik hier

Trade register: 34229334
ING bank: 66 24 79 432

 

Suggesties

Jouw suggesties zijn van harte welkom. Als je suggesties mailed, dan kun je daar geen rechten aan ontlenen. We zijn op dit moment al verder met de ontwikkeling van nieuwe diensten en dat kan best jouw suggestie zijn. We stellen jouw tips en ideeën en opmerkingen op prijs en je wordt van harte uitgenodigd om contact op te nemen: suggesties

Bijbeltekst.com © 2005 | Privacy Policy | Terms Of Use